imatge Jornades de reflexió sobre els reptes de les administracions públiques catalanes

Captura de pantalla 2018-09-06 a les 21.50.31
Foto: Teresa Grau Ros

Els dies 21 i el 28 de setembre tindran lloc les Jornades de reflexió sobre els reptes institucionals per a les administracions públiques catalanes. Les jornades estan organitzades, conjuntament, per l’Associació Catalana de Gestió Pública, l’Associació ServidorsCAT, l’Associació Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya i Gestors Documentals i el Col·lectiu Maspons i Anglasell.

Programa:  

Inscripcions:  

Amb aquestes Jornades les entitats organitzadores volem promoure la reflexió i el debat sobre la millor manera d’encarar i superar els reptes que avui es plantegen les Administracions públiques catalanes. No s’hi tracten tots els reptes institucionals, però sí alguns dels més rellevants: la planta territorial, l’element humà, la direcció i l’ètica públiques, els reptes digitals i el govern obert. Alguns, com l’articulació territorial o el model de funció púbica, fa molt temps que estan plantejats, però mai no perden ni l’interès ni l’actualitat. D’altres, com l’ètica pública o el govern obert han centrat l’atenció en els darrers temps i s’han imposat amb força com a nous requeriments inherents a la gestió pública.

Les Jornades s’han estructurat en quatre taules de treball, que comptaran amb la participació d’experts acadèmics, professionals i responsables públics de l’Administració de la Generalitat i també dels governs locals de Catalunya. Les aportacions de totes les persones participants es recolliran en la presentació de les conclusions de les diverses taules, amb la voluntat que serveixin de guia i, si cal, de revulsiu per impulsar les iniciatives
necessàries per enfortir les nostres institucions. Les Jornades també constitueixen el primer fruit de la col·laboració entre diverses entitats de base associativa creades amb objectius diversos, però també amb l’objectiu compartit de comptar amb una Administració sòlida i preparada, pròpia d’una societat democràtica avançada.

Captura de pantalla 2018-09-06 a les 21.56.37Captura de pantalla 2018-09-06 a les 21.57.28.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s